Så här syns du på nätet

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin vecka och att ni alla mår toppen. Själv så känner jag mig riktigt pigg, glad och rent allmänt taggad inför helgen. Ska ni hitta på något trevlig? Min helg kommer jag skriva om i ett lite senare inlägg, men just nu så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med att synas på nätet samt ett företag vid namn Adsearch Scandinavia.

Anledningen till varför jag just vill skriva om detta beror väl kanske främst på att det har varit så otroligt många av er som nu under den senaste tiden har hört av er till mig och vill veta hur jag fick mitt egna företag att synas så bra. Marknadsföring är ju en av de största sakerna som kommer med att driva eget och eftersom att jag vet att det är så pass många av mina läsare som just läser min blogg på grund av att jag har startat ett eget företag, så ville jag helt enkelt dela med mig av mitt knep. För att kunna synas så bra som det bara går och för att vara lätthittad av sina kunder, så krävs det att man har lite koll på någonting som heter SEO. SEO står för Search Engine Optimization och det är någonting som gör att sökmotorer finner dig och din verksamhet lättare när dina kunder är ute och söker efter tjänster. Det är någonting som verkligen fungerar superbra om man nu vet vad man gör! Dock så är det ju så, som tur är, att om man nu inte har så mycket tid och energi till att lära sig en hel ny bransch, så kan man ju då vända sig till just Adsearch och det är precis det som jag valde att göra! 

Du gillar kanske också...