Min nya mobiltelefon gick sönder

Tja och hej vänner. Som ni kanske har märkt så är jag en väldigt klumpig människa som tappar grejer och ständigt gör sönder saker, och nu har jag lyckats att göra sönder min sprillans nya mobiltelefon som jag har sparat till så länge. Detta är verkligen inte roligt och jag har försökt att hitta en firma som kan laga min mobil i Tranås, men då kom jag på att jag har turen att ha en vän som arbetar på Teknikexperten som kan hjälpa mig med detta.

Jag har länge sparat till denna mobiltelefon och förra veckan hade jag äntligen råd att köpa den. Jag har vetat länge att detta märke ska lansera ut en ny telefon denna månaden och det är därför jag har sparat till den så länge. Det var en sådan skön känsla att hålla i en helt ny mobil som inte var sprucken och jag lovade mig själv att inte ha sönder denna också. Fem dagar senare sökte jag efter en firma som kunde laga min mobiltelefon i Tranås och det var inte roligt att berätta för min mamma att jag redan hade gjort sönder den. Jag har som sagt turen att ha en kompis som jobbar på detta företag som kan fixa till skärmen på telefonen och jag betalar såklart fullpris, med lite dricks för att han var så duktig. Min skärm blev helt lagad och är det så att jag skulle behöva ett företag som kan laga min mobiltelefon i Tranås igen så kommer jag verkligen gå tillbaka till dem! Jag vet att jag måste bli bättre på att inte göra sönder saker och jag ska verkligen jobba på det, jag lovar.  

Du gillar kanske också...